Konu
:
Fındıkpare
Yalnız Mesajı Göster
Fındıkpare
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fındıkpare
Malzemeler :
125 gr yağ (tereyağı ve zeytinyağını karıştırarak kullandım)
1 çay bardağı toz şeker
1 yumurta
1,5 çay bardağı çekilmiş fındık
1 paket vanilya
2 su bardağı un
ek olarak ben yarım çay kaşığı karbonat kullandım
üzeri için yaklaşık 20 adet bütün fındık içi
Hazırlanışı :
Şeker ve yağı şeker eriyinceye kadar çırpın
Diğer malzemeleri ekleyip iyice yoğurun
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın, yuvarlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine sıralayın
Kurabiyelerin ortasına birer tane bütün fındık batırın
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında pişirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul