Konu
:
Kestaneli Kornet
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Kornet
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Kornet
malzemeler
250 gr
milföy hamuru
-200 gr sekerli kestane püresi*
-bir su bardagi su ve firca
-bir kase toz sekeri
yapılışı
hamuru merdane yardimi ile actiktan sonra pizza bicagi ile 2-3 cm kalinlikta uzun seritler halinde kesiyoruz,firca ile hafif nemlendirip kaliplara sardiktan sonra toz sekerine bulayip tepsiye diziyoruz
önceden isitilmis 225 derecelik firinda sekerler karamelize olana kadar pisirip,sogumasini bekledikten sonra kalibindan cikariyoruz ve bardak yardimi ile kestane pürelerini dikkatlice icine yerlestiriyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul