Konu
:
İtalyan Bisküvisi
Yalnız Mesajı Göster
İtalyan Bisküvisi
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İtalyan Bisküvisi
İtalyan Bisküvisi Tarifi - İtalyan Bisküvisi Yapılışı - İtalyan Bisküvisi Nasıl Yapılır - İtalyan Bisküvisi Malzemeleri
Malzeme:
2,5 su bardağı Bizim Mutfak Un
1 paket Bizim Mutfak Hamur Kabartma Tozu
120 gram toz şeker
3 adet yumurta
Un, kabartma tozu, tozşeker ve fındıkları bir kaba alıp karıştırın
Diğer tarafta yumurtaları çırpıp vanilya şurubunu ekleyin
Bu karışımı unlu karışıma ekleyin
Hamur kendini toparlayana kadar yoğurun
Hamura ekmek formu verin
Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 30 dakika kadar pişirin
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın
Daha sonra ince dilimler şeklinde kesin
Tekrar fırına koyup 15 dakika daha pişirin
Ilık ya da soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul