Konu
:
KAYISILI PASTA
Yalnız Mesajı Göster
KAYISILI PASTA
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
KAYISILI PASTA
Malzemeler:
Kek Malzemesi
14 yumurta
1/2 kg toz seker
1/2 kg un
Krema Malzemesi
15 Yumurta
500 gr kayisi puresi
1/2 kg toz şeker
1 kg sekersiz santi
Yemegin Tarifi:
Yumurta ve toz sekeri cirpin
Onceden cirpmis oldugunuz santiye ilave edin
Bu karisima kayisi puresini ekleyerek karistirin
Hazirladiginiz kremayi dinlenmeye birakin
Turtada kullanilacak 14 yumurtanin toz seker ile mikserde iyice cirpin
Yumurta sarilarini ve unu ekleyerek karistirin
Hazirladiginiz hamuru buyukce teflon tavaya dokup kabarana kadar pisirin
Daha sonra firin kabina alip kizarincaya kadar firinda pisirin
Hazirladiginiz keki ortadan ikiye bolup krema surun
Kekin tamamini krema ile kaplayin
Dilerseniz arasina cilek de dizebilirsiniz
Pastayi buzdolabinda dinlendirip dilediginiz sekilde keserek servis yapin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul