Yalnız Mesajı Göster

ÜZÜMLÜ KITIR BİSKÜVİ

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ÜZÜMLÜ KITIR BİSKÜVİ



ÜZÜMLÜ KITIR BİSKÜVİ

Malzemeler


Yarım paket margarin

1 Su bardağı toz şeker

15 su bardağı un

1 tatlı kaşığı hindistan cevizi

05 Su bardağı kuru üzüm

Yapılışı


Fırın 180 dereceye ayarlanır Margarinle toz şeker çırpılarak krema haline getirilir Un kuru üzüm, hindistan cevizi ilave edilerek iyice karıştırılır ve hamurun kulak memesi kıvamına gelmesi sağlanır Ceviz iriliğinde parçalar elde edilerek yağlanmış tepsiye dizilir ve pembeleşinceye kadar pişirilir Arzu edilirse üzerine pudra şekeri ilave edilir

Alıntı Yaparak Cevapla