Konu
:
Ahududu Reçelli Bisküviler
Yalnız Mesajı Göster
Ahududu Reçelli Bisküviler
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ahududu Reçelli Bisküviler
Ahududu Reçelli Bisküvi Tarifi - Ahududu Reçelli Bisküvi Yapılışı - Ahududu Reçelli Bisküvi Nasıl Yapılır - Ahududu Reçelli Bisküvi Malzemeleri
Malzemeler:
2 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
250 gram margarin
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
Üzeri için:
1 çay bardağı ahududu reçeli
Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında yumuşamış margarini pudra şekeri ile iyice yoğurun
Yumurtaları katıp karıştırın
Vanilya ve unu yavaş yavaş ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun
Hamuru ikiye bölüp merdane ile yarım santim kalınlığında açın
İstediğiniz kalıplarla kesin, kestiğiniz hamurların yarısını yağlanmış fırın tepsisine dizin
Kalan yarısının ortalarını bir başka kalıpla kesip tepsideki hamurların üzerine yerleştirin
180 derecede ısıtılmış fırında bisküviler pembeleşinceye kadar pişirin
Fırından alıp ortalarına yeterince ahududu reçeli koyup servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul