Yalnız Mesajı Göster

Ahududu Reçelli Bisküviler

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ahududu Reçelli Bisküviler



Ahududu Reçelli Bisküvi Tarifi - Ahududu Reçelli Bisküvi Yapılışı - Ahududu Reçelli Bisküvi Nasıl Yapılır - Ahududu Reçelli Bisküvi Malzemeleri

Malzemeler:

2 adet yumurta

1 su bardağı pudra şekeri

250 gram margarin

1 paket vanilya

Aldığı kadar un

Üzeri için:

1 çay bardağı ahududu reçeli


Hazırlanışı:

Oda sıcaklığında yumuşamış margarini pudra şekeri ile iyice yoğurun Yumurtaları katıp karıştırın Vanilya ve unu yavaş yavaş ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun Hamuru ikiye bölüp merdane ile yarım santim kalınlığında açın İstediğiniz kalıplarla kesin, kestiğiniz hamurların yarısını yağlanmış fırın tepsisine dizin Kalan yarısının ortalarını bir başka kalıpla kesip tepsideki hamurların üzerine yerleştirin 180 derecede ısıtılmış fırında bisküviler pembeleşinceye kadar pişirin Fırından alıp ortalarına yeterince ahududu reçeli koyup servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla