Konu
:
Reçelli pay
Yalnız Mesajı Göster
Reçelli pay
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçelli pay
Reçelli pay, Reçelli pay tarifi,Reçelli payın yapılışı,Reçelli pay Resmi
Malzemeleri
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
6 su bardağı un
Yarım su bardağı dövülmüş ceviz içi
6 yemek kaşığı vişne reçeli
1 çay bardağı pudra şekeri
Hazırlanışı
Yağ ,yoğurt ,yumurta , kabartma tozu ve unu karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin
Hamuru üç parçaya bölün
Elinizle bastırarak her parçayı tepsi büyüklüğünde açın
Ceviz ve reçeli ksrıştırın
Açtığınız hamurların herbirinin üzerine sürün
Hamurları rulo şeklinde yapıp 170 derecede ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin
Pişince pudra şekeri serpip keserek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul