Konu
:
Arap Gömleğı
Yalnız Mesajı Göster
Arap Gömleğı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arap Gömleğı
Malzemeler:
300 gr
Tereyağı
300 gr
Erimiş Çikolata
300 gr
Toz Badem
100 gr
Esmer Şeker
18 Adet Yumurta Akı
200 gr
Toz Şeker
Yapılışı:
Tereyağı mikserde karıştırılıp kabartılır
Sırasıyla erimiş çikolata yedirilir ve toz badem karıştırılır
En sonunda yumurta akı ve şeker mikserden kabartılır
Hazırlamış olduğumuz harcın içine ekleyip, karıştırdıktan sonra hazır hale getirilir
Tepsi veya kalıbı yağlayıp şekere batırarak harcımızı kalıplara doldururuz ve altına biraz su koyup sıcak olan 170 derecedeki fırında yaklaşık 1 saat pişiriniz
Soğuduktan sonra arzuya göre servis edilir
Özgür Sef'in tarifi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul