Konu
:
Süpriz Tart
Yalnız Mesajı Göster
Süpriz Tart
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Süpriz Tart
Malzemeler
500 gr milföy hamuru
1 çay bardağı iri çekilmiş badem
1 çay bardağı portakal şekerlemesi
1 çay bardağı incir şekerlemesi
Yarım çay bardağı kuru üzüm
ceviz, fındık
Yemeğin Tarifi
Ceviz, fındık, badem, portakal şekerlemesi, incir şekerlemesi ve kuru üzümü bir kapta karıştırın
Milföy hamurunu 1 cm kalınlığında dikdörtgen şeklinde açın
Çatalla delikler açıp hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın
Hamuru rulo şeklinde sarın
Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirip 160 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin
llık olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul