Konu
:
El açması gül börek
Yalnız Mesajı Göster
El açması gül börek
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
El açması gül börek
TARİFİ:Hepimizin bildiği un,su,tuz, ve maya ile bir hamur yaptım dinlendirip iyice mayalandırdım
Sonra yağlayıp küçük bezeler yaptım onlarıda 1o dk
bekletip tereyağı ve zeytin yağı ile incecik açtım içine kıymayı koydum peynirde olabilir ben kıyma tercih ettim sonra sigara böreği gibi sarıp kıvırdım yağlı tepsiye dizdim önceden ısıtılmış 2oo derecelik fırında 20-25 dk
pişirdim soğuyunca servise hazırdı
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul