Konu
:
Etli Gülbörek
Yalnız Mesajı Göster
Etli Gülbörek
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Gülbörek
etli yufka böreği - etli gül böreği nasıl yapılırMalzemeler:
1 kilo kuşbaşı et
2 soğan
2 domates
3 çorba kaşığı sadeyağ
6 yufka
1 su bardağı et suyu
yeteri kadar tuz, biber
Tarifi:
Kuşbaşı eti, doğranmış soğan, domates ve sadeyağla, suyunu çekince kadar hafif ateşte pişirin
Yuvarlak şekilde kesilmiş üç yufkayı, arasını yağlayıp üst üste koyun
Üstüne hazırlanan içi yayın
Üstüne aynı şekilde üç yufka daha yerleştirip, kenarlarını elinizle yapıştırın
Bıraz et suyu katıp fırında pişirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul