Yalnız Mesajı Göster

Etli Gülbörek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Gülbörek



etli yufka böreği - etli gül böreği nasıl yapılırMalzemeler:


1 kilo kuşbaşı et

2 soğan

2 domates

3 çorba kaşığı sadeyağ

6 yufka

1 su bardağı et suyu

yeteri kadar tuz, biber



Tarifi:


Kuşbaşı eti, doğranmış soğan, domates ve sadeyağla, suyunu çekince kadar hafif ateşte pişirin Yuvarlak şekilde kesilmiş üç yufkayı, arasını yağlayıp üst üste koyun Üstüne hazırlanan içi yayın Üstüne aynı şekilde üç yufka daha yerleştirip, kenarlarını elinizle yapıştırın Bıraz et suyu katıp fırında pişirin




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla