Konu
:
PASTıRMALı BÖREK
Yalnız Mesajı Göster
PASTıRMALı BÖREK
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
PASTıRMALı BÖREK
[schild]MALZEMELER[/schild]
2 adet yufka
100 gram pastırma
1 çay bardağı sıvı yağ
4 dilim çedar peyniri
2 adet domates
Bir tutam kekik
[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]
Bir bütün yufka yağlanmış payreks bir kaba yayılır
(Kenarları dışa taşacak şekilde) İkinci yufka ufak ufak parçalanarak kabın içine yerleştirilir
Bir kaşık kadar yağ gezdirilir
Sonra sırasıyla yan yana gelecek şekilde pastırmalar dizilir
Üzerine kabuğu çıkarılmış ve daire şeklinde kesilmiş domatesler yerleştirilir
Domateslerin üzerine kekik serpilir
En üste de çedar peyniri dizilir ve yufkanın kenarları katlanarak kapatılır
Kalan yağ yufkanın üzerine gezdirilir ve 170 derece ısıtılmış fırında 45 dakika kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul