Konu
:
MANTARLı BOĞÇA BÖREĞI
Yalnız Mesajı Göster
MANTARLı BOĞÇA BÖREĞI
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
MANTARLı BOĞÇA BÖREĞI
[schild]MALZEMELER[/schild]
200 gr mantar
250 gr dondurulmuş milföy hamuru
3 çorbakaşığı zeytinyağı
1 çaykaşığı kıyılmış maydanoz
iri yapraklı frenk fesleğeni
diş sarımsak
tuz
4 Kişilik
[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]
Dondurulmuş hamuru açın ve bundan, kenarları 8-10 cm olacak şekilde dört adet kare kesin
Mantarları minik minik doğrayın, kıyılmış maydanoz ve kıyılmış sarımsakla birlikte zeytinyağında çevirin
Takribi 15-20 dakika kadar orta hararetteki ateşte karıştırmak suretiyle pişirerek suyunu çektirin
Elinizle ufaladığınız fesleğen yapraklarını, tuzu ve karabiberi ekledikten sonra 3 dakika daha pişirin
Altını kapatıp ılınmaya bırakın
Mantarları kare şeklindeki yufkalara paylaştırın
Her birinin dört köşesini de tepede birleştirip bohça şekline getirin
Fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında yaklaşık otuz dakika kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul