Konu
:
Pogaca
Yalnız Mesajı Göster
Pogaca
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pogaca
Malzemeler:
1, 5 su bardagi Sivi yag
3 " " " " " " " Süt
2 tane yas Maya yaklasik (90 gr)
1 tane kabartma tozu
1 kg Un
tuz
1 Yumurta sarisi
Harci:::Haslanmis patatez
tuz, karabiber
krema(Schlag Sahne) 200 gr
Yapilisi
Kulak memesi kivaminda hamur hazirlanir
Kaynamis Patatez ezilir ve icine krema eklenir
Hamur az bir un yardimi ile yuvarlak acilir
Birbicak yardimi ile önce ordan 2 ye, sonra 4 e ve her parcayi
tekrar 2 ye yani 8 esit parcaya bölün
parcalar ücgen seklinde
olacak
Ücgenin genis tarafina harci koyun ve kenarlarini hafif ice
alarak ince tarafa dogru sarin
üzerine yumurta sarisi sürün
220
derecede kizarincaya kadar pisirin
NOT::::(TEST EDILMIS ONAYLANMISTIR)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul