Yalnız Mesajı Göster

Pastırmalı Çıtırdayan Börek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Çıtırdayan Börek



Malzemeler :
1 yufka
7 adet milföy hamuru
1 şişe soda
1 çay bmısırözü yağı
1 yumurta
kaşar peyniri
pastırma
Hazırlanışı : Fırın kabının altını yağlayın Daha sonra fırın kabının altını milföy ile kaplayın Yufkayı 2 ye ayırarak milföylerin üzerine yayın Üzerine pastırma ve kaşar peynirini serperek kalan yufkayı üzerine kapatın Kalan milföyleri de üzerine kapatın
Sosu için ise karıştırma kabına yumurtayı, sodayı ve sıvıyağı alarak çırpın Böreği kestikten sonra sosu üzerine döküp 180 derecelik fırında çıtır çıtır olana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla