Konu: ETLI BÖREK
Yalnız Mesajı Göster

ETLI BÖREK

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ETLI BÖREK



[schild]MALZEMELER[/schild]

2 paket hazır milföy hamuru
2 çorba kaşığı margarin
250 gr kuşbaşı et
4 adet sivri biber
1 baş soğan
1 yumurta sarısı
tuz, karabiber

[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Hamuru hazırlayın Margarini eritin Kuşbaşı eti suyunu salıp, çekene kadar kavurun Yemeklik doğranmış soğanı ilave edin Doğranmış sivri biberi katın Tuzunu, karabiberini serpin Ocaktan alıp, soğutun Hamurun ortasına harcı koyup, üçgen şeklinde kapatın Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla