Konu
:
Patlıcanlı Lokma Börek
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcanlı Lokma Börek
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcanlı Lokma Börek
Malzemeler :
* 8 milföy yaprağı
* 2 patlıcan
* 50 gr
kaşar peyniri
* 50 gr
tulum peyniri
* yumurta sarısı
* çörek otu
Hazırlanışı:
2 adet patlıcanı közleyin
Közlenmiş patlıcanları küp olarak kesin
Patlıcanları servis tabağın alın
Üzerine tulum peyniri ve kaşar peynir rendesini ilave edin
Milföy hamurlarının herbirini 4 adet parçaya kesin
Herbir parçayı elinizle çok az esnetin
Kestiğiniz milföylerin üzerine az miktarda patlıcanlı iç harçtan koyun
Uçlarında kapatıp fırın tepsisine dizin
Üzerine yumurta sarısı sürün
Üzerine çörek otu veya haşfhaş tohumu serpin
Önceden ısıtılmış 170derelik fırında pişirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul