Konu
:
Patatesli Çıtır Kaseler
Yalnız Mesajı Göster
Patatesli Çıtır Kaseler
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patatesli Çıtır Kaseler
MALZEMELER
2 adet haşlanmış patates
150 gr taze kaşar rendesi
1 adet yumurta
1 kaşık tereyağı
8 adet hazır milföy hamuru
Tuz
YAPILIŞI
Patatesler kabukları soyulduktan sonra bir çatal yardımı ile ezilir
İçine 1 adet yumurta, taze kaşar rendesi, tereyağı ve tuz eklenerek karıştırılır
Milföy hamurları bir kalıp yardımı ile veya elle şekillendirilerek ortalarına patatesli içten birer kaşık koyularak kenarları yükseltilir
180 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir
Patatesli kaselerimiz sıcak olarak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul