Yalnız Mesajı Göster

Patatesli Çıtır Kaseler

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patatesli Çıtır Kaseler








MALZEMELER


2 adet haşlanmış patates

150 gr taze kaşar rendesi

1 adet yumurta

1 kaşık tereyağı

8 adet hazır milföy hamuru

Tuz


YAPILIŞI


Patatesler kabukları soyulduktan sonra bir çatal yardımı ile ezilir İçine 1 adet yumurta, taze kaşar rendesi, tereyağı ve tuz eklenerek karıştırılır Milföy hamurları bir kalıp yardımı ile veya elle şekillendirilerek ortalarına patatesli içten birer kaşık koyularak kenarları yükseltilir 180 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir Patatesli kaselerimiz sıcak olarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla