Konu
:
Siron
Yalnız Mesajı Göster
Siron
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Siron
Malzemeler :
l kg
yufka - l baş soğan - 2 kase yoğurt - bir ka-(Terbiyeden-Yoksunum)-şık tereyağı - tuz
Hazırlanışı :
Yufkalar ince rulo biçiminde sarılır, 3-4 cm
uzunluğunda kesilir
Kesilen parçalar bir tepsiye dik olarak (ke-(Terbiyeden-Yoksunum)-silen yerler üste gelecek biçimde) dizilir
Üzerine bolca sarımsaklı yoğurt dökülür
Yoğurdun üzerine kızdırılmış tereyağı gez-(Terbiyeden-Yoksunum)-dirilir ve servis yapılır
Not: Tereyağı çabuk donduğu için yerken dökülmelidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul