Konu
:
Trabzon Kiymalisi
Yalnız Mesajı Göster
Trabzon Kiymalisi
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Trabzon Kiymalisi
Malzemeler:
350 gr
Hamur, 200 gr
Orta yağlı kıyma, bir miktar soğan, maydanoz, az miktarda domates ve arzu edilirse acı biber
Yapılışı:
Yuvarlak şekilde (değermi) açılan hamur içine hazırlanan kıyma ve malzemesi konularak çiğ olarak fırında pişirilir
Pişirme anında kıyma birkaç kez karıştırılır
Arzuya göre yumurta ve az yağ konulabilir
Not: trabzona yolu düseniniz olursa Cardak pide salonunda mutlaka bu kiymali pideden yemelisiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul