Konu
:
ENGİNARLI SÜRPRİZ PİZZA
Yalnız Mesajı Göster
ENGİNARLI SÜRPRİZ PİZZA
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
ENGİNARLI SÜRPRİZ PİZZA
Malzemeler :
1 dilim bayat ekmek içi
1 adet küçük soğan
1 adet yumurtanın akı
300 gr
yağsız kıyma
1/2 demet maydanoz
100 gr
dil peyniri
1 adet orta boy domates
1 adet konserve enginar göbeği
Yeteri kadar tuz
karabiber ve kırmızı biber
Yeteri kadar margarin
Hazırlanışı :
Ekmek içi, soğan, yumurta akı, kıyma, maydanoz ve baharatı; mutfak robotunda hem kıyıp hem karıştırın
Yağlanmış fırın tepsisi üzerinde bu köfte hamuruna iki küçük tart kabı biçimi verin
Üzerlerine sırasıyla dilimlenmiş domates, iri küpler halinde doğranmış peynir ve dörde bölünmüş enginarları koyun
Fındık büyüklüğünde Luna Margarin serpiştirin
Tuz, biber ve fesleğenle çeşnileyerek 220 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul