Konu
:
Milföy Çanağında Mandalinalı Tart
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Çanağında Mandalinalı Tart
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Çanağında Mandalinalı Tart
milföy tatlısı - milföy tartı - mandalinalı tart nasıl yapılırMalzemeler:
22,5 cm'lik 1 hamur kasesi (milföy)
Harcı:
125 gr portakal marmelatı (2 çorba kaşığı su ile hafifçe sulandırılmış)
3 su bardağı krem patisiyer (soğutulmuş)
250 gr mandalina (kabukları soyulup beyaz kısımları temizlenerek dilimlenmiş)
Tarifi:
Bir hamur fırçasıyla, hamur kasesinin dibine ve yanlarına hafifçe sulandırılmış marmelatı bolca sürünüz
Hamur kasesinin İçine krem patisiyeri doldurup, üstünü geniş bir bıçakla düzeltiniz
Üstüne mandalina dilimlerini süslü biçimde dizip, buzdolabında yarım saat soğutunuz
Tartı buzdolabından çıkarıp servis ediniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul