Konu
:
Tarçınlı Sarmal Çörekler
Yalnız Mesajı Göster
Tarçınlı Sarmal Çörekler
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarçınlı Sarmal Çörekler
Tarçınlı Sarmal Çörek Tarifi - Tarçınlı Sarmal Çöreğin Yapılışı
Malzemeler:
1paket milföy hamuru
tarçın
toz şeker
isteğe göre dövülmüş ceviz
Yapılışı:
Milföy hamurları buzdolabından çıkarılır ve yumuşaması beklenir
Yumuşayan milföylerin her bir yaprağına istenilen miktarda tarçın, toz şeker ve ceviz dökülerek rulo halinde sarılır
Rulolar sertleşmeleri için 5-10 dakika kadar buzdolabında bekletilir, çıkartılıp 2 santim kalınlığında dilimlenir ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir
180 dereceönceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul