Yalnız Mesajı Göster

Etli Milföy Çanağı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Milföy Çanağı



etli milföy - etli milfy çanağı tarihi


Malzemeler:


5 adet milföy hamuru

500 gr koyun kuşbaşı

2 adet soğan

3 adet domates

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr margarin


Yapılışı:


Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun Ardından eti ilave edin Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin


Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin 5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın


Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla