Konu
:
Etli Milföy Çanağı
Yalnız Mesajı Göster
Etli Milföy Çanağı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Milföy Çanağı
etli milföy - etli milfy çanağı tarihi
Malzemeler:
5 adet milföy hamuru
500 gr
koyun kuşbaşı
2 adet soğan
3 adet domates
1 su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr
margarin
Yapılışı:
Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr
margarinde kavurun
Ardından eti ilave edin
Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin
Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin
5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın
Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin
Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul