Konu
:
Patlıcanlı Açık Börek
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcanlı Açık Börek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcanlı Açık Börek
Lezzetli bir börek denemesi
İçindekiler (4 dilim)
3 adet patlıcan
200 ml krema
1 adet yumurta
50 gram kaşar peynir
1 adet yufka
tuz
Hazırlanışı
[*]
Patlıcanlar közlenip püre haline getirilir
[*]
Yufka 24 çapında bir tepsiye döşenir
Kenarlarındaki fazlalıklar koparılıp tabana yerleştirilip, dibi kalınlaştırılır
[*]
Yumurta ve krema çırpılıp püre halindeki patlıcan ve kaşar peynir ile karıştırılır
[*]
Tuz eklenir
[*]
Karışım tepsiye dökülür
[*]
Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul