Konu
:
Levrek Lahmacun
Yalnız Mesajı Göster
Levrek Lahmacun
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Levrek Lahmacun
Levrek Lahmacun Tarifi - Levrek Lahmacunun Yapılışı - Levrek Lahmacunun Hazırlanması
Malzemeler:
100 gr
fileto çıkarılmış ve çok ince doğranmış levrek
100 gr
mayalanmış hamur
1 adet ince ince doğranmış orta boy domates
2 adet çarliston biber
2 diş sarımsak
1 adet ince parçalar halinde doğranmış orta boy kuru soğan
1 kaşık domates suyu
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Yapılışı:
Bir tavaya tereyağını koyup eritin
Üzerine doğramış olduğunuz kuru soğanı ilave edin
Ardından da biber, sarımsak, domates ve domates suyunu ekleyin
Son olarak levrek filetoyu da katın
5 dakika boyunca sote edin
Mayalanmış hamuru el içi büyüklüğünde olacak, şekilde incecik açıp, hazırlamış olduğunuz malzemeleri elinizde bastırarak içine yayın
180 derecelik ısıtılmış fırında, yaklaşık 8 dakika boyunca pişirdikten sonra, servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul