Konu
:
Tulum Peynirli Kazyaklı Kapalı Pide
Yalnız Mesajı Göster
Tulum Peynirli Kazyaklı Kapalı Pide
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tulum Peynirli Kazyaklı Kapalı Pide
Tulum Peynirli Kazyaklı Kapalı Pide - Tulum Peynirli Pide
Malzemeler:
4 su b
un
1 paket kuru maya
1 tatlı k
tuz
Alabildiği kadar su
İç harcı için:
Yarı kg
kazayağı otu
1 soğan
Yeşil soğan
Tulum peyniri
Lor peyniri
Tuz, karabiber
Zeytinyağı için:
Üzeri için: Yumurta
Hazırlanışı:
Karıştırma kabına 4 su bardağı unu alın
Unun üzerine tuz ve 1 paket kuru maya ilave edin ve karıştırın
Daha sonra unun ortasına ılık su ilave edin ve pide hamurunu yoğurup kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayın
İç harcı için iser yarım kg
kazayağını ince olarak kesin bir karıştırma kabına alın
1 adet soğanı yemeklik kesin,yeşil soğanı ince olarak kesin ve kazayağıotunun içine ilave edin ve elinizle iyice ovun
Yaklaşık 10 dakika bekletin
Daha sonra içine tulum peyniri,lor peyniri tuz ve karabiber ve zeytinyağı ilave edip iç harcı karıştırın
Pide hamurunu bezelere ayırın
Daha sonra hamurları merdane ile açın
Haurların içine iç harçtan paylaştırın
Daha sonra hamuru kapatın
Pide hamurunun üzerine yumurta sarısı sürün
Pideyi önceden ısıtılmış olan 200 dereclik fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul