Konu
:
Turtaların Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Turtaların Püf Noktaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turtaların Püf Noktaları
Turta nasıl pişirilir - turta yapmanın incelikleri - turta yapımında öneriler - turta yaparken nelere dikkat etmeliyiz - turta yapımı
1- Yumurta aklarını iyice kar haline gelene kadar çırpın
Yumurtaların oda sıcaklığında olması gerekir
2— Hamuru pasta kalıbına muntazam bir şekilde yaymak için bir spatuladan veya tahta bir kaşıktan yararlanın
3- Kekin pişip pişmediğini anlamak için üst kısma elinizi sürmeniz yeterlidir
Bu kısım kurumuşsa kekiniz pişmiş demektir
4- Keki kalıptan bozmadan çıkarabilmek için, pasta kalıbının orta kısmını bir şişenin üzerine geçirin ve kalıbın dibine hafifçe vurun
5— Pastanızı kesmek için çok keskin bir bıçaktan yararlanmalısınız
Böylece kek bozulmadan parçalar halinde kesilmiş olur
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul