Konu
:
Alabalık Pişirmenin İncelikleri
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Pişirmenin İncelikleri
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Pişirmenin İncelikleri
alabalık nasıl pişirilir - alabalık pişirme usülleri - alabalık pişirmenin püf noktaları - alabalığın temizlenmesiAlabalık Tereyağında kızartılırsa çok lezzetli olur
Alabalık Mısır ununa bulanıp tereyağında pişirilir
Alabalık buğulama usulüyle pişirilir
Alabalık fümesi buğulama yapılır
Alabalık pişirirken ve de yerken limon kullanmayınız
Temizlenmesi sırasında derinin kazınmamasına, kafasının koparılmamasına ve şeklinin bozulmamasına özen gösterilmelidir
Alabalık temizleme ve pişirme sırasında koku yapmaz ve koku bırakmaz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul