Konu
:
Poğaçanın Yumuşak Olması İçin Püf Noktası
Yalnız Mesajı Göster
Poğaçanın Yumuşak Olması İçin Püf Noktası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Poğaçanın Yumuşak Olması İçin Püf Noktası
yumuş poğaçanın püf noktası - yumuşak poğaça nasıl yapılır
Mayalı poğaça yaptınız ama yeterince yumuşak olmadığını düşünüyorsunuz
Bunun nedeni ne olabilir acaba ? Size benden ufak bir tavsiye mayalanmaya bıraktığınız mayalı hamuru ılık bir yerde ve kabın üzerini iyice örterek en az 1 saat mayalndırın
Şekil verip tepsiye dizdiğiniz poğaçaları tekrar yarım saat ılık fırında mayalanmaya bırakın ve hamur kabarınca pişmeye verin
Bakın ne kadar yumuşak bir poğaçanız olacak
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul