Konu
:
Salata ve Garnitür İpuçları
Yalnız Mesajı Göster
Salata ve Garnitür İpuçları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Salata ve Garnitür İpuçları
Salata yaparken öncelikle salata Gereçlerinin ıslak olmamasına dikkat edilmelidir
Çünkü malzemenin ıslak olması, sosun malzemeye nüfus etmesini engeller
İyi bir salata için ayrıca, Gereçlerin birbirini bütünler nitelikte olması gerekir
Örneğin kabakla dereotu, domatesle fesleğen, cevizle peynir birlikte kullanıldığında iyi sonuç verirler
Garnitür olarak hazırlanan sebzeler kaynayan pişirme suyuna atılıp 4-5 dakika pişirildikten sonra margarinle hafifçe çevirilmeli
Çılbır yaparken, su yumurtanın üzerini kapatacak miktarda olmalı, pişirmeyi kolaylaştırmak için de suyunu biraz tuz ve sirke eklenmelidir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul