Konu
:
Profiterol Yapmanın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Profiterol Yapmanın Püf Noktaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Profiterol Yapmanın Püf Noktaları
Profiterol nasıl yapılır - Profiterol yapımı - Profiterol Yapmanın Püf Noktası
Tencereye koyduğunuz yağlı su kaynayınca unu ekleyip tahta kaşıkla çok hızlı bir şekilde karıştırmak gereklidir
Pişen hamur iyice soğutulmalıdır
Hamura yumurtalar tek tek ilave edilmelidir
Her yumurta mikserin düşük devri ile hamura yedirildikten sonra diğer yumurta eklenmelidir
Profiteroller pişerken fırının kapağı asla açılmamalıdır, yoksa anında söner ve kabarmazlar
Mutlaka ikram edeceğiniz zaman üzerinin sosunu dökmelisiniz
İçlerini doldurduktan hemen sonra sosunu dökerseniz çok yumuşak olurlar
Sosunu dökmeden cam kaba koyup streçleyerek, buzdolabında 2-3 gün muhafaza edip kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul