Konu
:
Evde Yeşil Zeytin Yapımı
Yalnız Mesajı Göster
Evde Yeşil Zeytin Yapımı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Evde Yeşil Zeytin Yapımı
yeşil zeytin yapımı - evde zeytin yapımı - yeşil zeytin salamura
Her zeytini ya bicakla boyuna 3 defa dilimleyin veya cekicle ya da merdane ile veya dolu bir konserve tenekesi ile kirin/ ezin-tercih sizin
Zeytinleri her gun suyunu degistirerek aslinda 3 gun -dilerseniz10-15 gun soguk suya koyun
3 litre suya+230 gram kalin tuz koyarak bu olculerde hazirlanan solusyonu hazirlayin
Zeytinlerinizi onceden kaynar suda 10 dakika sterilize edilmis,alinmis kendi kendine kurumus steril kavanozlara koyun+dilerseniz aralarina sarimsak,defne yapraklari,butun karabiber, aci kuru butun kirmizi biber,limon yapragi,biberiye dali vs koyun ve ustune tuzlu suyu dokun-su ustunu kaplamalidir
Yoksa cururler
Gerektikce ustundeki kopugu alin ve ustune ayni oarnlarda hazirlanmis tuzlu su koyun
Ortalama bir ay sonra yenmege hazirdir zeytinleriniz
alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul