Konu
:
Omlet Yapmanın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Omlet Yapmanın Püf Noktaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Omlet Yapmanın Püf Noktaları
omlet yapmanın incelikleri - güzel omlet yapmanın püf noktası - omlet yapmanın incelikleri
En kolay yemeklerin bile püf notası vardır
Kolay sanılan bir çok şey aslında önemli sofra lezzetleridir
Omlet yapmanın da önemli püf noktaları vardır
En Güzel Omletleri Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir:
Doğru tavayı seçmek, geniş bir seramik tava yoksa teflon tavada omletler güzel pişer
Seramik tavaların daha sağlıklı olduğunu biliyoruz
Taze ve sağlıklı malzemeler kullanılmalı yumurta çok çabuk bozulan bir gıdadır kaliteli yumurta tercih edilmelidir
Eğer tavanız normal boy bir tava ise asla bol malzeme kullanmayın
Çok büyük boy tava ile çalışıyorsanız ancak malzeme ve yumurta sayısı artabilir
Ocağın altı önce yüksek ısıda sonra düşük ısıda olmalı
Yumurta döküldükten sonra kesinlikle kaşıkla karıştırılmamalıdır
Tavayı dairesel hareketlerle kenarlarını dağıtın
Çok fazla pişirilmemeli
Malzemeler sırasına göre atılmalıdır
Tereyağı ve baharatlar omlete lezzet katar
Farklı baharatları ve yeşillikleri kullanarak harikalar yaratabilir ve omletinizi mükemmel hale dönüştürebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul