Konu
:
Sarma Pişirmenin Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Sarma Pişirmenin Püf Noktaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarma Pişirmenin Püf Noktaları
sarmanın dağılmadan pişirilmesi - sarma nasıl pişirilir - yaprak sarması pişirmenin püf noktalarıSarmaları dolmaları pişirirken iç malzemesinin dışına çıkmadan yarılmadan pişmesini sağlamak için ne yapmalı?
Tencereye dizdiğiniz sarmaların üstüne küçük bir porselen tabak yerleştirin
İlk ocağa koyduğunuzda ağzı açık iken tabağı koyun ve üstüne de ağır birşey koyun bastırsın
Kaynamaya başladığında da altını kısıp ağır şeyi alıp ağzını kapatın
Tabak dursun
piştikten sonra tabağı çıkarın ve sarmalarınız dolmalarınız kalıp gibi çıksın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul