Yalnız Mesajı Göster

Makarna haşlarken

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna haşlarken






Makarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için, haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız

Maydanozları saklarken

Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsinizBöylece

hem her zaman kullanıma hazır olur, hem de uzun süre yeşil halini korur

Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin

üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz

Nanenin kokusunu artırmak için

Üzerine biraz şeker serpin, böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz

Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için

Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce, süt dolu bir kabın içine koyun Böylece fazla yağ emmez, hem de daha lezzetli olur




Alıntı Yaparak Cevapla