Yalnız Mesajı Göster

Dananın Bölümleri

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dananın Bölümleri



etin bölümleri - dananın neresinden hangi yemek yapılır - şiş etin neresinden yapılır - pirzola etin neresinden yapılır - haşlama dananın neresinden yapılır - rosto dananın neresinden yapılır - dana etinin hangi bölümünden hangi yemek yapılır





Gerdan: Haşlama, söğüş

Kürek: Parça, kuşbaşı

Kol: Kuşbaşı, kıyma

İncik: Haşlama

Ayak: Paça, et suyu

Pirzola: Izgara, tava

Kontrfile: Izgara, fırın,

Bonfile: Izgara, döner

Fileto: Haşlama, söğüş

Parça, kuşbaşı

Kaburga: Köftelik kıyma

Boşluk: Yemeklik kıyma

Sokum: Izgara (şiş, biftek)

Tranç: Haşlama (biftek)

Nuar: Izgara (rosto, şiş)

Kontrnuar: Haşlama (rosto)

Yumurta: Haşlama (rosto, biftek)

Alıntı Yaparak Cevapla