Konu
:
Düdüklü Tencerede Ve Fırında Pişirme Süreleri
Yalnız Mesajı Göster
Düdüklü Tencerede Ve Fırında Pişirme Süreleri
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Düdüklü Tencerede Ve Fırında Pişirme Süreleri
Düdüklü TenceredeYemek Nasıl Pişer - Yemek Pişirmede Püf Noktalar - Fırında Pişirme Süreleri
Malzemeler
Dakikası
Kuru fasulye (ıslatılmış)
30-35
Nohut
30-35
Yeşil mercimek (ıslatılmış)
20
Kırmızı mercimek (ıslatılmış)
3
Salata için buğday
10
Çorba için buğday
20
Balık
7
Beyaz etli balık
3
Sebze çorbası
8
Yaprak sarması
10
Kereviz(doğranmış)
6
Enginar
8
Tas kebabı
10
Havuç
10-15
Hindi (parçalanmış)
30
Kereviz
10-15
Doğranmış kereviz
6
Patates
10
Pancar
10
Dana haşlama
30
Dana dil
45-60
Bezelye
5
Tavuk
15
Fırınınız elektrikli değil ise aşağıdaki tablodan ayarlayabilirsiniz
Fırın
Isıları-dereceleri
Ilık
150
Orta
170-190
Sıcak
220
Kızgın
230-240
Cinsi
Sıcaklığı
Pişme süresi
Börekler
175-210
35-45
Kekler
200-220
30-35
Balıklar
200-220
30-35
Kuzu eti
200-260
30-35
Dana eti
200-280
40-60
Tavuk eti
175-200
40-50
Güveçler
175-230
40-60
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul