Konu
:
BALIK KÖFTESİ
Yalnız Mesajı Göster
BALIK KÖFTESİ
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
BALIK KÖFTESİ
Malzemeler :
300 gr
kılçıksız balık eti
2 dilim tost ekmeği
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 adet soğan
1 adet yumurta
Kırmızıbiber
Kimyon
Tuz
Un
2 çorba kaşığı margarin
Hazırlanışı :
Balık etini kaynar suya atıp 2 dakika haşlayın
Soğanı rendeleyin, ekmek dilimlerinin kabuklarını kesip su ile ıslatıp sıkın
Balık eti, soğan, ekmek, maydanoz, yumurta ve baharatları tuz ekleyerek yoğurun
Küçük köfteler halinde yuvarlayın ve una bulayıp tavada Luna ile kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul