Yalnız Mesajı Göster

BALIK KÖFTESİ

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

BALIK KÖFTESİ



Malzemeler :
300 gr kılçıksız balık eti
2 dilim tost ekmeği
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 adet soğan
1 adet yumurta
Kırmızıbiber
Kimyon
Tuz
Un
2 çorba kaşığı margarin
Hazırlanışı :
Balık etini kaynar suya atıp 2 dakika haşlayın
Soğanı rendeleyin, ekmek dilimlerinin kabuklarını kesip su ile ıslatıp sıkın Balık eti, soğan, ekmek, maydanoz, yumurta ve baharatları tuz ekleyerek yoğurun
Küçük köfteler halinde yuvarlayın ve una bulayıp tavada Luna ile kızartın

Alıntı Yaparak Cevapla