Konu
:
BORANİ
Yalnız Mesajı Göster
BORANİ
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
BORANİ
MALZEMELER
1 kg
ıspanak
Yarım su bardağı pirinç
300 gr
Yoğurt
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Sarımsak, tuz
Nane veya dereotu
YAPILIŞI:
Ispanakları iyice yıkayın ve küçük küçük doğrayın
Yayvan bir tencereye koyun
Pirinçleri ayıklayın ve yıkayın
Ispanakların üzerine serpin
Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte kendi suyuyla yaklaşık yarım saat pişirin
Soğuduktan sonra avucunuzla sıkarak suyunu süzün
Derin bir kaseye yoğurdu koyun ve karıştırın
Sarımsakları ve tuzu ekleyin
Ispanakları içine katın ve iyice karıştırın
Üzerine zeytinyağı gezdirin ve dereotu veya naneyle süsleyin
Soğuk olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul