Konu
:
TERE SOSLU BALIK SUFLESİ
Yalnız Mesajı Göster
TERE SOSLU BALIK SUFLESİ
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
TERE SOSLU BALIK SUFLESİ
Hazırlık : 20 dak
Pişirme : 25 dak
200 gr beyaz etli balık filetosu
4 Yumurta
6 yemek kaşığı Krema
2 tatlı kaşığı Limon Suyu
10 sap Maydanoz
TERE SOSU
Tuz, Karabiber
Malzemeler ; 6 kişi için Balık filetolarını yıkayıp kurulayın
Yumurta sarıları ve krema ile karıştırın
Mikserden geçirin
Üstüne limon suyunu, maydanozları, tuz ve biberi katın
Yumurta aklarını mikserle çırpıp, kar köpüğü haline getirin
Bu köpüğü bir kaşık ile yavaş yavaş karışıma yedirin
Bir cam tepsi ya da küçük 6 güveci yağlayın, içine bu karışımı koyun
180-200º fırında 25-30 dakika kadar pişirin
Balık suflesini Tere sosu ile servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul