Yalnız Mesajı Göster

TERE SOSLU BALIK SUFLESİ

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

TERE SOSLU BALIK SUFLESİ



Hazırlık : 20 dak Pişirme : 25 dak
200 gr beyaz etli balık filetosu
4 Yumurta
6 yemek kaşığı Krema
2 tatlı kaşığı Limon Suyu
10 sap Maydanoz
TERE SOSU
Tuz, Karabiber

Malzemeler ; 6 kişi için Balık filetolarını yıkayıp kurulayın Yumurta sarıları ve krema ile karıştırın Mikserden geçirin Üstüne limon suyunu, maydanozları, tuz ve biberi katın

Yumurta aklarını mikserle çırpıp, kar köpüğü haline getirin Bu köpüğü bir kaşık ile yavaş yavaş karışıma yedirin

Bir cam tepsi ya da küçük 6 güveci yağlayın, içine bu karışımı koyun 180-200º fırında 25-30 dakika kadar pişirin


Balık suflesini Tere sosu ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla