Konu
:
Taze Fasulye Haşlaması
Yalnız Mesajı Göster
Taze Fasulye Haşlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Fasulye Haşlaması
Taze Fasulye Haşlaması Tarifi - Taze Fasulye Haşlaması Yapılışı - Taze Fasulye Haşlaması Nasıl Yapılır - Taze Fasulye Haşlaması Malzemeleri
250 gram fasulye
5 su bardağı su
10 gram tereyağ
Fasulye, etrafı bıçakla alınmış, ince kıyılmış yıkanır, bol kaynar suda haşlanıp süzülür, tekrar ikinci bol suda pişirilip süzülür
Hemen üzerine bir kişilik sebzeye 10 gram tereyağı konup yenir
Tuz ve yağ, izin verilirse konur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul