Konu
:
Taze Bakla Haşlaması
Yalnız Mesajı Göster
Taze Bakla Haşlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Bakla Haşlaması
Taze Bakla Haşlaması Tarifi - Bakla Haşlaması Yapılışı - Bakla Haşlaması Nasıl Yapılır - Bakla Haşlaması Malzemeleri
150 gr bakla
1/2 soğan
1/2 kaşık tereyağı
1/2 limon 4 bardak su
Bakla temizlendikten ve yıkandıktan sonra bir tencerede, bol suda 10 dakika haşlanır
Tencereden alınan bakla, suyu süzüldükten sonra, bir başka tencereye konur
Yarım kaşık tereyağı, ince kıyılmış yarım soğan ve malzemeyi örtecek kadar suda pişirilir
Suya yarım limon sıkılır
Bakla tenceredeki suyu tamamen çektikten sonra tabağa alınır, yenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul