Konu
:
Semizotu Haşlaması 2
Yalnız Mesajı Göster
Semizotu Haşlaması 2
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Semizotu Haşlaması 2
Semizotu Haşlaması Tarifi - Semizotu Haşlaması Yapılışı - Semizotu Haşlaması Nasıl Yapılır - Semizotu Haşlaması Malzemeleri
200 gr semizotu
3 bardak su
1/2 kaşık yağ
Semizotu iyice yıkanıp ayıklanır
Bir tencerede kaynatılan suyun içine atılır
Kaynama 15 - 20 dakika devam ettirilir
Semizotları yumuşayınca çıkarılır, suyu süzülür
Tenceredeki su dökülüp tekrar su konur
Bir daha kaynatılır
Semizotları tekrar tencereye konur
15 dakika daha haşlama devam ettirildikten sonra suyu süzülen semizotları yenmek üzere tabağa alınır
Yenirken üzerine az miktarda tereyağı konur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul