Konu
:
Balık Haşlaması (Diyet)
Yalnız Mesajı Göster
Balık Haşlaması (Diyet)
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balık Haşlaması (Diyet)
Balık Haşlaması Tarifi - Balık Haşlaması Nasıl Yapılır - Diyet Balık
Malzemeler:
1 adet havuç
1 demet maydanoz
1 adet kereviz
2 çorba kaşığı tereyağı
6 adet küçük soğan
250 gram balık
2 adet büyük patates
Tarifi:
Bir kap içinde temizlenmiş, kesilmiş sebzeler bolca su ile başlanıp süzülür
Üç su bardağı ile tereyağ, sebzeler pişirilir
Temizlenmiş balık harç içine konur
Beş dakika kaynadıktan sonra, ateşten alınır
Üstü örtülmez
Tuz, limon tavsiye edilirse konur
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul