Yalnız Mesajı Göster

Balık Haşlaması (Diyet)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Haşlaması (Diyet)



Balık Haşlaması Tarifi - Balık Haşlaması Nasıl Yapılır - Diyet Balık


Malzemeler:



1 adet havuç

1 demet maydanoz

1 adet kereviz

2 çorba kaşığı tereyağı

6 adet küçük soğan

250 gram balık

2 adet büyük patates


Tarifi:


Bir kap içinde temizlenmiş, kesilmiş sebzeler bolca su ile başlanıp süzülür


Üç su bardağı ile tereyağ, sebzeler pişirilir


Temizlenmiş balık harç içine konur


Beş dakika kaynadıktan sonra, ateşten alınır Üstü örtülmez


Tuz, limon tavsiye edilirse konur




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla