Yalnız Mesajı Göster

Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et



Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Tarifi - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Nasıl Yapılır - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Malzemeleri



Mayonez soslu kaparili söğüs et malzemeleri


400 gr dana but


2 havuç


160 gr light konserve tonbalığı


Yarım su bardağı light mayonez


1 su bardağı light yoğurt


Tuz


2 çorba kaşığı kapari


2 taze soğan


2 defneyaprağı


Birkaç salata yaprağı


Mayonez soslu kaparili söğüs et hazırlanışı

Mayonez soslu kaparili söğüs et : Havuçları temizleyip doğrayın Taze soğanları temizleyip kıyın Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın


Kapariyi yıkayıp süzün Tonbalığını iyice süzün 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin


Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin Salata yaprakları eşliğinde servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla