Konu
:
Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et
Yalnız Mesajı Göster
Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et
Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Tarifi - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Nasıl Yapılır - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Malzemeleri
Mayonez soslu kaparili söğüs et malzemeleri
400 gr dana but
2 havuç
160 gr light konserve tonbalığı
Yarım su bardağı light mayonez
1 su bardağı light yoğurt
Tuz
2 çorba kaşığı kapari
2 taze soğan
2 defneyaprağı
Birkaç salata yaprağı
Mayonez soslu kaparili söğüs et hazırlanışı
Mayonez soslu kaparili söğüs et : Havuçları temizleyip doğrayın
Taze soğanları temizleyip kıyın
Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin
Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin
Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin
Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın
Kapariyi yıkayıp süzün
Tonbalığını iyice süzün
1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin
Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin
Salata yaprakları eşliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul