Konu
:
Sebze Buğulaması
Yalnız Mesajı Göster
Sebze Buğulaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebze Buğulaması
Sebze Buğulaması Tarifi - Sebze Buğulaması Yapılışı - Sebze Buğulaması Nasıl Yapılır - Sebze Buğulaması Malzemeleri
Yarım kg taze fasulye
2 adet patates
2 adet havuç
1 adet kuru soğan
2 adet dolma biberi
4 adet domates
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı su
Yayvan bir tencereye sırasıyla iri doğranmış fasulye, havuç, dolma biberi, soğan, patates ve domates konur
Üzerine tuz serpilir, yağ gezdirilir, su konur
Tencerenin kapağı kapatılır
Kaynama noktasına gelince ateş çok kısığa alınır
35 dakika kadar pişirilir
Ilık servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul