Konu
:
BAHÇIVAN SALATASI
Yalnız Mesajı Göster
BAHÇIVAN SALATASI
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
BAHÇIVAN SALATASI
Malzemeler :
1 Kg Kuşkonmaz
250 gr Taze Yeşil Fasulye
1/2 Karnabahar
1 Salatalık
1 demet Turp
1 Göbek Salata
1 adet Kuru Soğan
1 demet Maydanoz
2 dal Tarhun Otu
1 demet Tere
Sosu
4 yemek kaşığı Zeytinyağ
1 yemek kaşığı Sirke
Tuz, Karabiber
Hazırlanışı :
Fasulyeleri biraz diri kalacak şekilde haşlayın
1'er santimlik parçalar halinde kesin
Kuşkonmazları da ayıklayıp haşlayın ve küçük parçalara bölün
Salatalığı ince halkalar halinde kesin (isteğe bağlı olarak kabuklarını soymadan olursa daha iyi)
Karnabaharı buket buket ayırın
3-5 dakika kadar kaynar suya sokup çıkarın
Göbek salatayı yıkayın
İnce şeritler halinde kesin
Turpların yarısını da ince halkalar halinde kesin
Tüm malzemeleri, 20-30 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakılmış salata sosu ile iyice harmanlayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul