Yalnız Mesajı Göster

Susamlı ve hardallı et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Susamlı ve hardallı et



malzeme:


300 gr taze fasulye

1 su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri (100 gr)

50 gr dilpeyniri

2 diş sarımsak

1 çorba kaşığı tereyağı (30 gr)

Tuz, kırmızı pulbiber

Hazırlanışı


Fasulyeyi temizleyin Tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün Sarımsakları soyup kıyın Bir tencerede tereyağını eritin Sarımsak ve fasulyeyi ilave edip orta ateşte 2-3 dakika soteleyin Fasulyeyi fırın kabına alın Üzerine dil peyniri ve kaşarpeynirini ilave edip pulbiber serpin Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında peynir eriyinceye kadar pişirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla