Konu
:
Susamlı ve hardallı et
Yalnız Mesajı Göster
Susamlı ve hardallı et
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Susamlı ve hardallı et
malzeme:
300 gr taze fasulye
1 su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri (100 gr)
50 gr dilpeyniri
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağı (30 gr)
Tuz, kırmızı pulbiber
Hazırlanışı
Fasulyeyi temizleyin
Tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün
Sarımsakları soyup kıyın
Bir tencerede tereyağını eritin
Sarımsak ve fasulyeyi ilave edip orta ateşte 2-3 dakika soteleyin
Fasulyeyi fırın kabına alın
Üzerine dil peyniri ve kaşarpeynirini ilave edip pulbiber serpin
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında peynir eriyinceye kadar pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul