Konu
:
Ton Balıklı Patlıcan
Yalnız Mesajı Göster
Ton Balıklı Patlıcan
06-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Ton Balıklı Patlıcan
Makarna Nasıl Pişirilir
Her zaman geniş ve derin bir tencere kullanmakta fayda vardır
Makarna pişirmede en ideal oran 1,5 litre suya 1 paket (500 gram) makarna ve 1 tatlı kaşığı tuzdur
Su kaynadıktan sonra ateşin altını kısarak tuz ekleyin ve iyice karıştırın
Tuz eridikten sonra makarnayı ekleyin
Makarnayı ekledikten sonra ateşi yeniden açın
Karıştırmak için herzaman tahta kaşık kullanmanızı öneririz
Pişirme işlemine tencerenin kapağını kapatmadan devam edin
İdeal pişirme süresi paketinin üzerinde yazar
Makarna piştikten sonra süzme aşamasında buhardan haşlanmamak ve süzeği göreilmek için tencereye 1 bardak soğuk su döktükten sonra süzeğe boşaltın
Sosunuzun tipine ve sunuş tekniğinize göre sos ile karıştırıp servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul